REKREATIVNI KAJAK U BEOGRADU


Omogućite zaposlenima u Vašoj kompaniji ili organizaciji da se prepuste zabavnoj aktivnosti nakon dugog dana na poslu na rekama Beograda kroz kajak rekreaciju. Rekreativno kajakarenje će postati  deo njihovog životnog stila uz naš stručan tim koji iza sebe ima godine iskustva. Kajaci Beogradske Avanture su bezbedni, udobni i laki za kontrolisanje, što i početnicima omogućava da se osećaju sigurnim i da brzo savladaju osnovne tehnike veslanja.

Zašto baš rekreativni kajak? Brojni su benefiti koje ova fantastična aktivnost donosi, a mi ćemo nabrojati samo nekolicinu:

- Efikasan odmor i opuštanje nakon stresnog dana

- Zabava i druženje

- Povećanje efikasnosti na poslu

- Podizanje individue na viši psiho-fizički nivo

- Prevencija, očuvanje i unapređenje zdravlja

- Sadržajno i kulturno provođenje slobodnog vremena u zdravoj životnoj sredini

- 'Eko-friendly' pristup i jačanje svesti prema prirodnom okruženju

 

Kroz anketu koju smo sproveli među 100 zaposlenih ispitanika različitih uzrasta u maju 2014. Godine, 94 učesnika ankete je odgovorilo da im je veoma važna fizička aktivnost, a 80 njih je reklo da ukoliko bi im kompanija pokrila troškove rekreativnog kajaka, 43 bi je upražnjavalo 2 puta nedeljno, a 37 čak tri puta i više.

Na osnovu dugogodišnjeg rada i iskustva, kao i rezultata anekte, formirali smo program za sve zainteresovane.

Kajak rekreacija se održava dva do tri puta nedeljno u unapred dogovorenim terminima u trajanju od po 1.5h u kasnim popodnevnim časovima. Mi obezbeđujemo kompletnu opremu koja uključuje: kajak (čamac), vesla i prsluk za spašavanje, dok učesnicima preostaje samo da ponesu odeću prikladnu za sportove na vodi kao i rezervnu odeću. Veslanje može biti organizovano individualno i u parovima.

Preporučljivo je da svi učesnici prođu kroz program rekreativnog kajaka radi sopstvene bezbednosti i sticanja pravilne tehnike veslanja. On se sastoji iz sledećih faza:

- Upoznavanje sa opremom i osnovnim tehnikama veslanja

- Savladavanje tehnika upravljanja kajakom

- Veslanje na Savi i Dunavu uz neposredni nadzor i uputstva stručnih instruktora

- Samostalno veslanje na Savi i Dunavu

 

Ponuđeni termini i zvanični cenovnik naših usluga u zavisnosti od izbora paketa, nalaze se u sekciji Termini i Cene.

Za dodatna pitanja i informacije, stojimo Vam na raspologanju.